Konzept K sine spiler ser jo utrolig stilig ut på både tak og vegg, samtidig som de demper støy og har kult design. Derfor bestemte vi oss for å modernisere soverommene og gjøre det om til to trendy rom hvor et av rommene senere kommer til å bli et kontor.

Men nei, det ble det ikke. Alle panelene fra Konzept K var skjeve og “slapp” når vi hang de opp i taket. Ingen av skjøtene var rette slik som på bildene fra Konzept K. Snekker anet ugler i mosen og det viser seg at alle platene måtte stiftes opp og kappes manuelt. Fabrikken kuttet ikke platene rett.

Værst av alt var at Konzept K mente at vi var “fisefine” Ganske latterlig når hver plate koster Kr. 2590,-

Så hvis du forventer en premium vare fra Konzept K så kan du bli grundlig lurt. Bildene gjenspeiler ikke virkeligheten og det går mye tid og penger med på å tilpasse varene de selger. Husk at du får samme type plater for Kr. 1495,- hos Byggmax

Det er selvsag mulig å utbedre noe av dette og istedenfor å ta platene i retur så sendte Konzept-K en stiftepistol til oss og ba meg gjøre jobben selv for 200kr per plate, men kun for de platene som skal henge i taket. Det tar cirka 30 minutter per plate og stifte og renskjære.

Forøvrig så må alle platene stiftes bedre etter kutting da det ikke er stiftet tett nok til å bare skru rett opp på veggen. Det er 38 plater så dette tar tid. For 2590kr så hadde jeg forventet mer. Helt bak mål.