Tenkte jeg skulle sette inn en dør for to grunner:

  1. Redusere støy
  2. Enklere å holde stuen varm

For å få dette realisert så måtte jeg sette inn en dør og lage en vegg over døren. Det var ikke lett. Utgangspunktet så slik ut:

Først ut er å skaffe seg døren. Det var lett. Jeg kjøpte en massiv tredør med støydempende karm.

20171003_173015

Andre steg var å feste karmen. Det var et rent mareritt fordi den ene veggen var ikke rett og jeg hadde ikke et ordentlig vater. Ble kjempesur og Pappa måtte komme å hjelpe meg. Jeg trodde det skulle være lettest å gjøre dette, men å feste karmen var utfordrende.

Neste steg var å lage en ramme øverst og starte på veggen. Etter rammen var på plass dyttet jeg isolasjon inn mellom karmen og veggen for å få det helt tett.

Siste steg var å sette på gipsplater og skru det fast. Her passet jeg på å knekke gipsplatene riktig og måle nøyaktig når jeg festet dem. Brukte også riktige skruer som jeg ikke skrudde for hardt fast. Var bare uheldig en gang faktisk på skruene og ødela platen kun på et sted. Flaks

Nå gjenstår det bare sparkling og maling. Gruer meg sykt til å sparkle.