Det er mye som skal på plass nå. Alt ble lagt klart og så kommer tre steinleggerne fra SPS Bygg AS ledet av Timoleon timo@spsbygg.no

De brukte totalt 3 dager

Bestilte alt fra Steinhandel.no og fikk det levert rett på “døren”.

Prisen på stein og materiale var best i klassen, men pukk og grus var ekstremt dyrt.
jeg betalte 840 kr for tonnet i en sekk, mens prisen per tonn hos Feiring Bruk er på 250kr. Vurder å hente dette selv om du skal gjøre det samme.

Det er fult mulig å spa grus selv på Feiring Bruk, her har jeg dratt for å gjøre dette. Husk at bilen ikke kan overfylles! Dro tre turer for å hente ekstra grus. Totalt 2,6 tonn hentet jeg.

Vi satt opp en støttemur for å holde på massene fra naboen og fra gressplenen vår. Her brukte vi granittblokker som var 50cm lange og veide cirka 65 kilo. De kunne fint løftes uten kran.

Vi la en dreneringslist i front for å ta vekk vannet som kommer fra asfalten. Dette er også for å hindre at vannet renner utover plassen og lager dammer. Dreneringen ble koblet på en ny kum som ble lagt ned under grunnarbeidet.

Vi la granitt kantstein mot jorden for å holde på den. Denne kantsteinen ble støpt med sement. Vi la også kantstein i granitt mot terrassen og mot asfalten

 

 

Steinen vi valgte heter Asak Relieff XXL og er en av de dyrere steinene, men har en utrolig kul og trendy struktur når lyset treffer de.

WP_20160711_09_12_49_Pro_LI

 

For å ha en kul effekt på parkeringsplassen så la vi 6 in-lite fusion 1W lys fra Steinhandel.no husk å bestill hullborring på riktig antall steiner.

WP_20160711_13_02_46_Pro_LI

Her er noen diverse bilde fra grunnarbeidet.