Er ikke lett å være huseier.

Det er kaldt ute, men jeg har en garasje som er innebygget i huset og ganske tett. Det er ingen ventilasjon. Da skal det holde seg varmt kanskje? Hva sier Verisure klimasensoren?

fuktighet garasje

Det er -15 grader ute og stabilt inne i garasjen. Min Verisure Klimasensor har ligget der noen dager og målt relativ luftfuktughet. En dag så glemte jeg også å lukke porten så derfor ser grafen min slik ut:

historisk.PNG

Det det kun 30% relativ luftfuktighet ute som man kan se mellom den 11/1 og 12/1 da jeg glemte å lukke garasjeporten. De siste dagene er det ganske fuktig inne i garasjen, mot 80%

“Fuktig men litt varmere”, -Under ser du et bilde av døren inn til garasjen i andre enden av garasjen. Her er det frost på døren og håndtaket tror dette skjer når det er høy relativ luftfuktighet og kaldt trekk fra utsiden kombinert med varmere garasje.

For å være sikker på at det ikke er et problem så har jeg sendt en mail til Ihle Prosjekt som har bestilt huset av Boligpartner.

Her er noen bilder av garasjedøra: